Хроника Материјална штета

ФОТО: Камион за ѓубре удри автомобил, сообраќајка кај Железничка

Очевидец на настанот за КУРИР вели дека полицијата уште не е дојдена на лице место.

ФОТО: Камион за ѓубре удри автомобил, сообраќајка кај Железничка

Сообраќајна несреќа се случи денес во близина на Железничката станица.

Камион за ѓубре удри во автомобил.

Очевидец на настанот за КУРИР вели дека полицијата уште не е дојдена на лице место.

Според првичните информации, возачите немаат тешки повреди и причинета е само материјална штета.

To top