Хроника

Четири лица искасани од кучиња скитници

Четири лица искасани од кучиња скитници

На 18.05.2024 во 00.35 часот во Полициската станица Велес, Д.Д.(38) од Велес пријавила дека на улица „Љубљанска“ во Велес била касната од куче скитник.

На 17.05.2024 во 23.10 часот во ОВР Гостивар, Х.Ш.А.(38) од Гостивар пријавила дека на улица ,,Живко Брајковски” во Гостивар, нејзиниот малолетен син бил каснат од куче скитник.

На 17.05.2024 во 17.20 часот во Полициска станица Гази Баба во Скопје, М.А.(44) од Скопје пријавил дека на ул.„Фуштанска“ во Скопје бил каснат од куче скитник.

На 17.05.2024 во 12.45 часот во СВР Струмица, И.И.(35) од Струмица пријавил дека на бул.„Ленинова“ во Струмица бил каснат од куче скитник.

To top