зоран заев

Пронајдени се 776 резултати на тема „зоран заев“
Вести

ВИДЕО: Заев ветуваше дека откупувачите ќе се тепаат кој повеќе да откупи, а сега земјоделското производство скапува на нивите

Во недостаток на знаење за реално придвижување на државата кон ЕУ и НАТО,  СДСМ продолжува да ги преповторува истите излитени фрази....
Вести

Заев со честитки за Курбан Бајрам: Да ја негуваме добрината кон другиот и да ја јакнеме заедницата како едно општество за сите

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев испрати писмо со честитки по повод празникот Курбан Бајрам до сите верници...
Вести

Приватните специјализанти до Заев: Оставате 92 млади доктори без никаков паричен надоместок во највулнерабилниот период од нивните животи!

Приватните специјализанти преку отворено писмо се обраќаат до премиерот Зоран Заев кој им ветил дека ќе земаат плата, но повеќе од два...
Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Зоран Заев ја уназадува државата во секој поглед, а Договорот со Грција со кој толку многу се фали е најголемиот капитулантски чин во историјата на државата

Република Македонија со Зоран Заев на  власт е претворена во приватна сопственост на картелот на власт. Државата е ставена во функција...