жени

Пронајдени се 89 резултати на тема „жени“
Вести

За осум години убиени 70 жени во Македонија: Во 28 случаи утврдено е дека убиството е случено само затоа што е жена

Во периодот од 2008 до 2016 година во Македонија се случиле вкупно 70 убиства на жени. Со оглед на тоа што институциите не препознаваат податоци...