земјоделство

Пронајдени се 33 резултати на тема „земјоделство“
Вести

Трипуновски: Евтин популизам, манипулации и празни ветувања се карактеристика за политиките на СДСМ во земјоделството

Евтин популизам, манипулации и празни ветувања се карактеристика за политиките на СДСМ во земјоделството!, вели Цветан Трипуновски,...
Вести

Трипуновски: Со продажбата државното на земјоделско земјиште Заев им ја дава земјата на олигарсите и странците со сомнителен капитал, а не на македонските земјоделци

Зоран Заев ја распродава Македонија. Со новиот предлог закон земјоделското земјиште со кое што се овозможува продажба на државното...
Вести

Мицкоски: Во здравството загубите се плаќаат со човечки животи, образованието е на колена, во земјоделието состојбата е драматична

Поминуваат 100 дена од старо новата влада. Овие 100 дена се продолжение на низата која трае 4 долги години на промашувања, криминал и силни...
Вести

Трипуновски: Владата купува 3 тони кафе и 700 килограми апетисани, а крати од субвенции и инвестиции во земјоделството

Владата купува 3 тони кафе и 700 килограми апетисани, а крати од субвенции и инвестиции во земјоделството. Срамота!!! Аздисаноста на власта...
Вести

Трипуновски: Трајане, Љупчо, Зоране додека вие ја пустошите државата, сè повеќе земјоделци ги оставаат нивите и се иселуваат од државата

Криминалците и СДСМ се две различни лица на една иста паричка. Зоран Заев и Љупчо Николовски ги ставаат криминалците кои ги ограбуваат...