земјоделци

Пронајдени се 113 резултати на тема „земјоделци“
Вести

Трипуновски: СДСМ се уплашени – на земјоделците лебот им го земаа, а тие се возат во луксузни автомобили на државен трошок

СДСМ се уплашени. Знаат дека губат во сите земјоделски региони од државата. Губат затоа што ги соголија земјоделците. Лебот им го земаа,...
Вести

Трипуновски: Субвенциите ги воведе владата на ВМРО-ДПМНЕ, а истите денес СДСМ не успева ни да ги подели на време согласно календарот на субвенционирање

СДСМ е партијата која ветуваше живот во Македонија и достоинствен живот за земјоделците, но и денес продолжува со лицемерниот однос....
Вести

Трипуновски: Владата на Зоран Заев ги заборави земјоделците и ги остави без откуп со ниски цени и неисплатени субвенции

На денешната панел дискусија организирана од ВМРО-ДПМНЕ на тема „Четири години власт на Заев, четири години украден живот“ во однос...
Вести

Трипуновски: 100 дена влада на СДСМ – 100 маки за земјоделците, 20.000 тутунопроизводители не можат да го пласираат родот, патат и оризарите и лозарите

100 дена влада на СДСМ 100 маки за земјоделците. Владата на СДСМ донесе само нервоза и немаштија. Изневерени и излажани се тутунарите, лозарите,...
Вести

За земјоделците никако да дојде животот ветуван од СДСМ- се жалат на ниската цена на пченицата, министерот одбива средба!

Земјоделците се жалат на ниската цена на пченицата со која не можат да ги покријат трошоците, објавува ММС. Земјоделците од полошко...
Вести

ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ СЕ ПОРАЗОЧАРАНИ ОД ВЛАСТА: Намалени површините под пченица, тутун и домати, пад и на бројот на добитокот

Намалени се површините под пченица, тутун и домати, намален е бројот на добитокот, намалено е и производство на сите видови месо освен...