вработување

Пронајдени се 35 резултати на тема „вработување“
Вести

Нема крај на натрупување со нефункционален, непрофесионален кадар во државната администцаија – Во моментот активни огласи за вработување на нови 35 државни позиции во влада и државните институции

Економската и здравствена криза, но и превработеноста на институциите не ги спречува Министерството за правда, Министерството за култура,...
Вести

Продолжува полнењето на администрацијата со партиски војници: Државниот архив бара биолог за позицијата помлад соработник за сметководствено работење

Продолжува полнењето на јавната и државната администрација со партиски војници, покажуваат најновите објавени огласи за вработување...
Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Новите 280 нови вработувања во Македонска Пошта покажуваат колку е одлепена власта од реалноста и како ги троши народните пари

„Власта на премиерот во заминување Зоран Заев уште еднаш потврди дека е одлепена од реалноста. Огласот за вработување на нови 280 нови...