владимир путин

Пронајдени се 410 резултати на тема „владимир путин“
Вести

„Катастрофалната воена авантура е можен крај на 22-годишното владеење на Путин“: Кој би можел да го замени и колку тоа би било опасно?

Катастрофалната воена авантура на рускиот претседател Владимир Путин во Украина ја зголемува можноста за „негативен крај“ на неговото...