Виктор Орбан

Пронајдени се 25 резултати на тема „Виктор Орбан“
Вести

ОРБАН ЈА ПОЧНА РЕВОЛУЦИЈАТА: Помалку права за мигрантите, не сакам Обединети држави на Европа, туку на независни земји

Унгарските премиер Виктор Орбан денеска изјави дека убедливата победа на парламентарните избори му дала силен мандат да ги ограничи...