викенд

Пронајдени се 51 резултати на тема „викенд“
Вести

По два викенда со целосна забрана, прв викенд со скратен полициски час- доколку излегувате од дома ова мора да го имате на ум

По два викенда со целосна забрана за движење денеска почнува првиот викенд со скратен полициски час. Забраната за движење денеска ќе...