училишта

Пронајдени се 123 резултати на тема „училишта“
Вести

Мицкоски: Во држава каде училиштата се користат за партиско гласање, министерката не би го дочекала следниот работен ден!

Македонија, држава во која училиштата наместо за учење се користат за партиско гласање. Во нормална држава министерката не го чека следниот...
Вести

Каровски до градоначалникот Георгиевски: Дали мислите дека имињата на народните херои Стеван Наумов Стив и Дане Крапчев не заслужуваат да бидат барем на едно од училиштата на нашата територија?

Живееме во време кога сме се сведоци за обиди за деструкција на државноста на Република Македонија и распродажба сето она што не разликува...