тензии

Пронајдени се 9 резултати на тема „тензии“
Регион

„Ќе ги закопуваме ли браќата како во 99-та?“- Сестрата на ранетиот Србин, му се обрати на Вучиќ, емотивни признанија „Неподносливо е!“

Ќе ги закопуваме ли браќата како во 1999? Сестрата на ранетиот Сречко Софронијевиќ му се обрати на Вучиќ, претседателот на Србија во Рашка...