табановце

Пронајдени се 93 резултати на тема „табановце“
Хроника

Две патнички возила и еден автобус вршеле меѓународен превоз на патници без соодветна документација, изречени соодветни санкции

На 06.09.2022, од страна на полициски службеници од Полициската станица за Граничен премин Табановце било констатирано непочитување на...