стефан ристовски

Пронајдени се 46 резултати на тема „стефан ристовски“
Фудбал

Ристовски: За Португалија ме врзуваат прекрасни моменти, тука е роден и мојот син, но утре на терен ќе постои само Македонија!

Капитенот на националниот тим Стефан Ристовски е, на некој начин, дома за време на престојот во Португалија ако се знае дека остави силна...