состанок

Пронајдени се 26 резултати на тема „состанок“
Вести

Димитриевски повторува дека состанокот во Куманово бил организиран по барање на владата и го чека извештајот на државниот санитарен инспекторат

Градоначалникот на Куманово, Максим Димитриевски, реагираше дека извештајот на Државниот санитарен инспекторат се уште не е доставен...