сообраќајки

Пронајдени се 106 резултати на тема „сообраќајки“
Вести

2019 е најцрна година на патиштата во Македонија: Безбедноста не се подигнува со удирање по џебот на граѓаните- потребни се суштински, стратешки и систематски промени

2019 е најцрна година на патиштата во Македонија. Декларативни заложби, намален интизитет на активности, никакви суштински и системски...