штрајк

Пронајдени се 53 резултати на тема „штрајк“
Вести

Синдикатот на администрација и државна управа на Македонија изложен на бројни притисоци во очи на најавениот штрајк

Синдикатот на администрација и државна управа на Македонија (САДУ) тврди дека после најавите оти од 5 март ќе почне штрајк во Основниот...