седница

Пронајдени се 157 резултати на тема „седница“
Вести

Продолжува состанокот на Комисијата за историски прашања, на маса учебниците за седмо одделение и ликот и Гоце Делчев

Продолжува 13. состанок на Заедничката мултидисциплинарна експертска комисија за историски и образовни прашања помеѓу Македонија и...