сарај

Пронајдени се 46 резултати на тема „сарај“
Вести

Стојановски: Жителите на Сарај не почувствуваа ништо од ветениот „живот“, на оваа власт и стана навика да ги лаже граѓаните! (ВИДЕО)

Во Сарај не се направи буквално ништо, граѓаните не ги почувствуваа бенефициите кои власта ги ветуваше, нивниот лидер и таа партија....
Вести

Државата за некого мајка, за некого маќеа- свадбите во Сарај се над законот во Македонија, власта замижува пред новите жаришта на корона

мерките на владата за некого мајка за некого маќеа. Непочитувањето на истите се само доказ за нефункционалноста на системот, особено...