претседател

Пронајдени се 148 резултати на тема „претседател“
Вести

ИЗБРАНО НОВО РАКОВОДСТВО НА ПРОТИВПОЖАРНИОТ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА Зоран Кочоски – избран за Претседател на Сојузот

По неколкугодишна неактивност на Републичкиот Противпожарен сојуз на Македонија, предизвикана од објективни и субјективни причини,...