Португалија

Пронајдени се 45 резултати на тема „Португалија“
Вести

Оваа држава ги отвора плажите на 6 јуни, но за да одите на плажа ќе мора да видите дали има слободно место преку мобилна апликација

Португалија ќе ги отвори своите плажи на 6 јуни, изјави денеска премиерот Антонио Коста, повикувајќи ги граѓаните да ја преземат апликацијата...