полицајци

Пронајдени се 56 резултати на тема „полицајци“
Вести

Дисциплинска за полицајците што го приведоа момчето, пријави за „играорците“ во Гевгелија и за настанот во Ченто

Лицето С.Б кој вчера околу 14:30 беше приведен од страна на полиција во улицата „Антон Панов”, во Скопје, бил надвор од својот дом, заедно...