парламентарни избори

Пронајдени се 117 резултати на тема „парламентарни избори“
Вести

Арнаудов: Предвремени парламентарни избори ќе има, граѓаните живеат се потешко, а власта не знае да се справи со кризата

Предвремени парламентарни избори ќе има. Вака како што се движи Македонија, граѓаните се потешко живеат, а власта не подготви терен...