општина кавадарци

Пронајдени се 83 резултати на тема „општина кавадарци“
Општини

Општина Кавадарци за прв пат спроведе акција за посипување со индустриска сол на прегреаниот асфалт на сообраќајниците

Општина Кавадарци ги следи европските принципи на работење во справувањето со последиците од високите температури. Денеска Јавното...
Општини

Лотарија ќе одлучи кои од пријавените 159 кавадарчани ќе добијат субвенција за купување грејно тело кое не загадува

Вкупно 159 домаќинства ќе учествуваат во лотаријата што ја организира општина Кавадарци, за субвенционирање за купување енергетско...
Општини

Јанчев во посета на УЗ Слога: Преку разговор и увид на терен ќе се согледаат потребите на граѓаните се со цел да се направи подобра програма за 2019 година

Градоначалникот на општина Кавадарци Митко Јанчев беше во посета на УЗ Слога. Јанчев се сретна со група граѓани кои го запознаа со секојдневните...