општина карпош

Пронајдени се 99 резултати на тема „општина карпош“
Скопје

Почеток на решавање на проблемот со паркирање на територија на општина Карпош: Усвоена одлука на совет на општината за регулирање на наплата на комунална такса по основ организирање на зонско паркирање

Денес, на седница на Советот на општина Карпош беше усвоена „Предлог- одлуката за регулирање на наплата на комунална такса по основ...
Скопје

ЈП Водовод и канализација со инвестиција од 13.909.711 милиони денари за реконструкција на атмосферска канализација во Карпош

Директорот на ЈП Водовод и канализација – Скопје, Златко Перински, заедно со Градоначалникот на Општина Карпош, Стефчо Јакимовски извршија...