општина центар

Пронајдени се 106 резултати на тема „општина центар“
Скопје

Санкционирани 129 непрописно паркирани возила во Центар, еве колку беа отстранети со „пајак“, а колку добија „блокатор“

ЈП Паркинзи на општина Центар и општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје  изминатата седмица санкционираа 129 непрописно...
Скопје

„Шанса за Центар“ го демантира Герасимовски: Скоро половина од земјиштето кај фабриката „Треска“ е во државна сопственост

Градоначалникот на општина Центар, Горан Герасимовски во вчерашниот медиумски настап тврдеше дека општината нема право да го уредува...
Скопје

Котлар: Центар ќе добие иновативен парк за младите и 4 градинки, ќе обезбедиме и дневен престој за деца со посебни потреби со стручни лица

Нашите столбови за базираат на јавниот интерес, како градба на градинки, иновативен парк за младите да ги задржиме во општината и државата...