оливер спасовски

Пронајдени се 397 резултати на тема „оливер спасовски“
Вести

Ковачки: Скандалите во МВР се случуваат затоа што целата активност на министерството е предадена на мафијашките структури, Спасовски досега требаше да си даде оставка

Министерството за внатрешни работи е најскандолозното министерство во владата на Македонија. Имаме период кога за само 10 дена се случи...
Вести

„Спасовски да си даде оставка, тој или е неспособен да ги фати крадците на маслото од марихуана или е дел од криминалот“

Спасовски да си даде оставка, тој или е неспособен да ги фати крадците на маслото од марихуана или е дел од криминалот. 4 ден како Спасовски...
Вести

„Спасовски да каже зошто МВР молчи за кражбата на маслото од марихуана во Алдинци, и до каде е истрагата со кражбата на оружје оф полицискиот магацин во Охрид“

Спасовски да каже зошто МВР молчи за кражбата на маслото од марихуана во Алдинци, и до каде е истрагата со кражбата на оружје оф полицискиот...
Вести

„Четири дена Спасовски се крие и нема одговори кој го украл и каде е оружјето од полицискиот магацин во Охрид- оставка веднаш“

Четири дена Спасовски се крие и нема одговори кој го украл и каде е оружјето од полицискиот магацин во Охрид – оставка веднаш, велат...
Вести

Ковачки: Кога криминалците ќе го чувствуваат МВР за свој дом, се краде оружје и муниција за цела единица, а Спасовски молчи

Оливер Спасовски два дена молчи во врска со кражбата на оружје и муниција од магацинот на СВР Охрид. Ограбена е полициска станица, а...
Вести

МВР знаело дека Ѓорѓиевски е во Скопје, Бубевски вели имало лоша проценка од Клинички при првиот преглед на Денис Тот

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски информира дека Анџело Ѓорѓиевски, еден од првоосомничените за убиството на ракометарот...