новороденче

Пронајдени се 30 резултати на тема „новороденче“
Занимливости

ЧУДО СЕ СЛУЧИ НА ПОРОДИЛНО ОДДЕЛЕНИЕ: Бебе ПРООДУВА само неколку минути по пораѓајот – буквално сите занемеа (ВИДЕО)

Не е вообичаен пример кога бебе или новороденче може да се види како ги прави првите чекори неколку минути по раѓањето. Затоа ова видео...