неработни денови

Пронајдени се 45 резултати на тема „неработни денови“
Вести

До крајот на годината уште четири неработни денови- два се споени викенда, а два неработни денови се во вторник

Денеска е неработен ден за граѓаните од православна вероисповед, а воедно ова е и последниот празник за верниците од православна вероисповед. До...
Вести

По јануари првиот споен викенд ни доаѓа дури во април, а во овој месец ќе одмараме најмногу- ова се неработните денови за 2020 година

Во 2020 година македонските граѓани ќе имаат шест продолжени викенди. Од вкупно 10 неработни денови за сите граѓани, шест се поврзуваат...