нбрм

Пронајдени се 54 резултати на тема „нбрм“
Вести

Мицкоски: Добро е што владата ја прифати идејата за државни записи и да не манипулираат со реформата на пензиските фондови

Една од темите за која лидерот на ВМРО-ДПМНЕ говори во неговото денешно видео обраќање е економска и е поврзна со предлогот кој што ВМРО-ДПМНЕ...
Економија

Честитка од гувернерката на НБРМ: И во 2019 година ќе бидат одржани макроекономската стабилност и стабилноста и сигурноста на банкарскиот систем

Гувернерката на НБРМ Анита Ангеловска-Бежоска ја честита новата година и порача дека и во 2019 година ќе бидат одржани макроекономската...