наум стоилковски

Пронајдени се 71 резултати на тема „наум стоилковски“
Вести

Стоилковски: Заев ги цензурира своите изјави на барање на Грција, МИА е првата медиумска жртва на бришењето на идентитетот

Од ВМРО-ДПМНЕ велат дека спогодбата со Грција значи бришење на македонскиот идентитет и бришење на името Република Македонија. Како...
Вести

Стоилковски: Не постои држава на која што Уставот и е подготвуван од соседите, а достоинството на македонскиот народ е ставено на тезга од страна на Заев

Не постои држава на која што Уставот и е подготвуван од соседите. За жал, македонскиот народ е експеримент на Зоран Заев. Достоинството...
Вести

Стоилковски: Заев мора да каже што ќе се менува во Уставот, бидејќи граѓаните треба по тоа да се определат како ќе постапат

Зоран Заев преговараше и договори. Точно знае што ќе прифати од грчките условувања, кои се сега вовед во измени на Уставот за кои што...
Вести

Стоилковски: Срамно е Заев да подготвува прослава за Денот на независност на Република Македонија додека ја гази сувереноста

Зоран Заев не смее да изусти Република Македонија. Зоран Заев не смее да изусти Солун. Зоран Заев СЕ ИЗВИНУВА што Илинден е македонски...
Вести

Стоилковски: Царовска мора да си замине од ресорот кој го претвори во министерство за негрижа и за партиски вработувања

Мила Царовска мора да си замине од ресорот кој го претвори во министерство за негрижа и за партиски вработувања. Во ек на огромни скандали...
Вести

Стоилковски: Уште колку деца кои се под заштита на државата треба да настрадаат за Царовска и Заев да преземат одговорност?

Министерката Мила Царовска мора веднаш да си подне оставка. Уште колку деца кои се под заштита на државата треба да настрадаат за таа...