награда

Пронајдени се 35 резултати на тема „награда“
Вести

Среќниот скокач по светиот крст во с.Бардовци собраните средства и награда ги донираше за 13-годишниот Ангел Аврамоски

Среќниот скокач по светиот крст во с.Бардовци,заедно со останатите скокачи оваа годината наградата и паричните средства собрани од...
Вести

Наградата „Мито Хаџи Василев-Јасмин”„Мито Хаџи Василев-Јасмин” нема да ја добие ниеден од кандидатите за 2019 година

Ниту еден од пријавените кандидати нема да ја добие  државната награда „Мито Хаџи Василев-Јасмин” за 2019 година, одлучи Одборот за оваа...