мпц

Пронајдени се 52 резултати на тема „мпц“
Живот и стил

Утре се празнуваат Св. апостоли Аристарх, Пуд и Трофим, Св. маченик Сава Готски и Св. маченички Василиса и Анастасија

Според календарот на МПЦ утре се празнуваат Светите апостоли Аристарх, Пуд и Трофим, Светиот маченик Сава Готски и Светите маченички...
Вести

Божиќно послание на г.г. Стефан: Годинава да биде време на победа над злото, непријателствата и подмолната болест

И Словото стана тело и се всели во нас, полно со благодат и вистина; и ние ја видовме Неговата слава, слава како на Единороден од Отецот1. Возљубени...