мпц

Пронајдени се 68 резултати на тема „мпц“
Вести

Божиќно послание на г.г. Стефан: Годинава да биде време на победа над злото, непријателствата и подмолната болест

И Словото стана тело и се всели во нас, полно со благодат и вистина; и ние ја видовме Неговата слава, слава како на Единороден од Отецот1. Возљубени...