министерство за здравство

Пронајдени се 37 резултати на тема „министерство за здравство“
Вести

Здравство: Најрано мамографија во Скопје може да направите во декември, ако сакате деновиве може да одите во Ресен

Во Скопје за да би направиле мамографија би требале да чекате околу 2-3 месеци. Од вкупно 25 јавни здравствени установи во Република Македонија...
Вести

Договор во 4 очи со државата: Клиниката за радиотерапија и онкологија склучила договор со Д-р Пановски во вредност од 50 илјади евра

Клиниката за радиотерапија и онкологија на 17-ти септември склучила договор во 4 очи за набавка на лекови со веледрогеријата Д-р Пановски. На...
Вести

Уште колку деца треба да починат за Филипче да понесе одговорност, а Заев да призне дека здравството пропаѓа

Моето дете почина од лекарска грешка.Ќерка ми не ја лечеа како што треба. Ова се сведоштва кои деновиве можевме да ги слушнеме од родителите...