мигранти

Пронајдени се 438 резултати на тема „мигранти“
Регион

Мигрантите од грчките острови имаат можност доброволно да се вратат во нивните земји и да добијат парична помош од 2.000 евра

Мигрантите кои до 31 декември 2019 година пристигнале и престојуваат на грчките острови Лерос, Самос, Лезбос, Кос и Хиос од понеделникот...