ловџии

Пронајдени се 6 резултати на тема „ловџии“
Вести

Aфера „Ловец“: Со злоупотреба на политичката моќ, локални моќници на СДСМ вршат насилно преземање на ловното друштво во Македонски Брод

Отвореното писмо интегрално ви го пренесуваме во целост Здружението на граѓани „Ловно друштво ПЕСЈАК“ со седиште во Македонски Брод...