локални избори

Пронајдени се 18 резултати на тема „локални избори“
Регион

СКАНДАЛ: На изборите за градоначалник во Пустец каде живеат Македонци упатство за гласање напишано само на албански и бугарски јазик

На вчерашните локални избори во Албанија во општина Пустец каде што доминантно население е македонското упатствата за гласање беа...