лични карти

Пронајдени се 38 резултати на тема „лични карти“
Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Поради неспособноста на миленикот на Заев, Оливер Спасовски, над 40.000 граѓани останаа без лична карта

Откако СДСМ е на власт граѓаните се блокирани на секое поле. Поради неспособноста на власта единствено граѓаните страдаат. А, со вчерашната...
Вести

Банките се принудени да им ги блокираат сметките на граѓаните без нови лични карти – зашто финансиското разузнавање не ги признава ливчињата од МВР

Хаос со блокирани сметки во банка, неможност да се подигнат средства од шалтер, да се направат трансакции… настана по банките со ливчињата...
Вести

НЕ СЕ ОБИДУВАЈТЕ ДА СИ ГИ ЗЕМЕТЕ ПАСОШОТ И ЛИЧНАТА КАРТА – во просториите на МТВ се чека секојдневно со часови, не се носат ниту маски

Вистински хаос трае речиси со денови и недели во делот на МТВ каде се подигнуваат готовите лични карти и пасоши. Како и секојдневно така...
Вести

Мицкоски: Законот за лични карти кој предвидува да се идентификува секој како Македонец е блокиран заради тоа што еден амбасадор од наша соседна земја имал сериозна забелешка по истиот

Христијан Мицкоски претседател на ВМРО-ДПМНЕ во изјава кажа дека ВМРО-ДПМНЕ го подржува законот за лични карти во него да стои етничката...