крвна група

Пронајдени се 37 резултати на тема „крвна група“
Вести

Врската помеѓу крвната група и Ковид-19: Пресвртна точка во истражувањето, научниците открија интересно откритие

Со избувнувањето на пандемијата на коронавирусот, многу научници се обидоа да проучат дали има групи на луѓе кои имаат поголема веројатност...