комисија за заразни болести

Пронајдени се 151 резултати на тема „комисија за заразни болести“
Вести

Зголемувањето на бројот на нови случаи изнесува 79.9 %: Нови мерки нема, а ова се препораките на Комисијата за заразни болести

Комисијата за заразни болести, на денешниот состанок ја разгледа актуелната епидемиолошка состојба во земјата и констатирано е дека...