кампања

Пронајдени се 24 резултати на тема „кампања“
Вести

Резиме на кампањата на Зоран Заев за промена на името: Манипулации, купување гласови, откажување од суверенитетот и коцкање

Кампањата за референдумот кој се одржува во недела за договорот меѓу Македонија и Грција, со кој се предвидува промена на уставното...
Вести

Десетици милиони евра во бунар: Анкетите покажуваат дека скапата кампања нема да помогне за успех на референдумот

Скапата кампања која власта ја води убедувајќи ги граѓаните да гласаат „ЗА“ на референдумот кој се одржува во недела, со кој се предвидува...
Вести

КУРИР АНАЛИЗА: Прва недела кампања за промена на името – Слаб одзив, промашувања и повик за купување на гласови

Она што е особено карактеристично за првиот дел од стартот на кампањата за промена на името е пред се слабата посетеност на трибините...