изборни нерегуларности

Пронајдени се 9 резултати на тема „изборни нерегуларности“
Хроника

Изборни прекршоци до 19 часот: Кинење и фотографирање на гласачко ливче како и превоз на гласачи и притисок врз нив

До 19:00 часот денеска пристигнаа уште неколку пријави за евентуално сторени кривични дела во врска со изборите и гласањето, по кои постапуваше...
Вести

ИЗБОРНИ НЕРЕГУЛАРНОСТИ: Фотографирање гласачко ливче и избирачки одбор, агитирање, неовластено задржување граѓани…

МВР во билтенот информираше за повеќе изборни нерегуларности кои се случиле во текот на денешниот ден. На 05.05.2019 во Скопје, позади основното...