ирска

Пронајдени се 16 резултати на тема „ирска“
Вести

Ова е најтажната фотографија за време на коронавируст: Дедо за првпат своето новородено внуче го гледа преку прозорец (ФОТО)

Пензионер од Ирска, очајнички го гледа својот внук преку прозор, додека во раце го држи неговиот татко. Еден дедо од Ирска за прв пат...
Занимливости

Го спуштија ковчегот во дупката, а потоа од него се слушна гласот на покојникот: Каде сум, пуштете ме! (ВИДЕО)

Погребите се обично тажни моменти каде роднините и пријателите се простуваат од саканите личности. Дека тоа не е секогаш така покажа...