иницијатива

Пронајдени се 10 резултати на тема „иницијатива“
Вести

НУК со Иницијатива до Народната банка: Очекуваме делумно отпишување на обврските со кои угостителите ќе ја вратат својата финансиска кондиција

Независната угостителска комора (НУК) достави Иницијатива до Народната банка за промена на законските акти и прописи со што ќе им се...
Вести

НУК ќе поднесе Иницијатива до Уставен суд за Одлуката со која се ограничи работното време на угостителите до 18 часот

Независната угостителска комора (НУК) денеска ќе поднесе Иницијатива за оценување на уставноста и/или законитоста на измените и дооплнувањата...