градинки

Пронајдени се 123 резултати на тема „градинки“
Скопје

Муцунски: Новата детска градинка „Црвенкапа” во која ќе се згрижат над 200 дечиња добива нов и уникатен изглед во внатрешност

Градоначалникот на општината Аеродром преку статус на Фејсбук пишува дека новата детска градинка „Црвенкапа” во која ќе се згрижат...
Вести

„Заради неспособноста на МТСП над 2400 деца во Скопје чекаат за прием во градинка, со години немало изградба на нови објекти, се чекаат и 86 согласности за вработување“

Заради неспособноста на МТСП над 2400 деца во Скопје чекаат за прием во градинка, со години немало изградба на нови објекти. Откако СДСМ...
Скопје

Стефковски: Гази Баба ќе добие училишни спортски сали, две нови детски градинки и прв мултифункционален парк, ова е само почетокот на обновата на општината

Изминатиов период покажавме дека во општина Гази Баба можело да се работи и поинаку, односно да се работи и да се инвестира во повеќе...
Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Освен Шилегов што не знае да си го преброи имотот не знае и дека градинките и основните училишта не се негова надлежност

Освен Шилегов што не знае да си го преброи имотот не знае и дека градинките и основните училишта не се негова надлежност. За само 4 години...