гасовод

Пронајдени се 29 резултати на тема „гасовод“
Вести

„Ако СДСМ не беше неспособна ќе продолжеше со гасоводот кон Грција во 2017, ВМРО-ДПМНЕ остави проект и обезбедени средства“

Ако СДСМ не беше неспосoбна ќе продолжеше со гасоводот кон Грција во 2017, ВМРО-ДПМНЕ остави проект и обезбедени средства. Проектот за...