форбс

Пронајдени се 22 резултати на тема „форбс“
Занимливости

Тие знаат да живеат и трошат: Од богатството на најмладите милијардери ќе ви се заврти во глава, а се уште немаат ниту 30 години

Од  2.208 милијардери кои се наоѓаат на познатата листа на богаташи на Форбс, има и 8 луѓе кои се помлади од 30 години, а еве како стигнале...