ерменија

Пронајдени се 43 резултати на тема „ерменија“
Фудбал

Наместо идниот месец да игра со Македонија, тој заминува во војна- капитенот на ерменската репрезентација дресот го замени со пушка

Капитенот на ерменската фудбалска репрезентација, Вараздат Харојан реши да и помогне на својата земја во војната со Азербејџан, фудбалскиот...