економија

Пронајдени се 114 резултати на тема „економија“
Вести

Македонија станува единствена земја во светот која наместо да им помага на домаќинствата, истите дополнително ги оптоварува

Додека нафтата на светско ниво е под минусот, Владата предводена од СДСМ удира по грбот на народот и ја зголемуваат акцизата. Владата...